Zitzakken Sit & Joy – een uitgebreid gamma

Zitzakken Sit & Joy

Zitzakken Sit & Joy – een uitgebreid gamma

Zitzakken bestaan er in alle maten, kleuren en soorten en er is voor elk interieur een geschikte zitzak te vinden. Of je nu van modern en sober of origineel en kleurig houdt, wanneer je lekker wilt relaxen, vind je gegarandeerd de juiste zitzak bij webwinkel FashionForHome.nl.

Binnen het gamma van Sit & Joy vind je kinderzitzakken, poefzitzakken, stoelen en gevormde zitzakken terug. Elke categorie kent een uitgebreid gamma aan modellen en prijzen. Zo zijn er reeds Sit & Joy zitzakken te verkrijgen vanaf een kleine 20 euro.

Welke de zitzak van je dromen is, hangt af van het doel ervan. Wanneer je op zoek gaat naar een zitzak om als leesstoel te gebruiken of ’s avonds wat voor de televisie te hangen, dan opteer je wellicht voor een zitzak met rugsteun en/of armsteunen. Een eenvoudig model dat hieraan voldoet, kun je al kopen voor zo’n kleine 60 euro, maar wie iets meer budget heeft, ziet zijn mogelijkheden aanzienlijk stijgen en kan voor een grotere of originelere zitzak gaan.

Kinderzitzakken

Het zitzakken merk Sit & Joy heeft ook kinderzitzakken in het gamma. Het gamma bestaat uit eenvoudige vierkante zakken tot zitzakken met een rugleuning of ware zetels in zitzakvorm. Ook voor de allerkleinsten is er een aangepast aanbod met de Sit & Joy Snoozy. Deze bestaan in diverse kleuren en zijn ideaal voor zowel pasgeboren baby’s als peuters.  De Sit & Joy Snoozy komt met twee wasbare hoezen waarvan één voorzien is van een sluitstukje om de baby op zijn plek te houden. De andere hoes heeft dit stukje niet en maakt van de zitzak een fijn stoeltje voor peuters.

Sit & Joy Snoozy zitzak

Poefzitzakken

Een zitzak poef van Sit & Joy kun je op de kop tikken vanaf een kleine 30 euro. Er zijn diverse kleuren en motieven te verkrijgen. Natuurlijk wordt de klassieke ronde zitzak poef aangeboden, maar ook een leuk vierkant model zal zeker je aandacht trekken. Bijvoorbeeld de Sit & Joy Hocker glamour die naast praktisch ook een echte eyecatcher is. De zitzak poef kan gebruikt worden als aanvulling bij een zitzak stoel om je benen op te laten rusten, maar ook als zitbankje op zichzelf. Daarnaast kan je een zitzak poef eventueel als bijzettafeltje gebruiken of kinderzitje. Wie een beetje creatief is, merkt al snel dat de mogelijkheden talrijk zijn.

Sit & Joy Hocker zitzak

Stoelzitzakken

Een zitzak stoel straalt puur comfort uit en dat is dan ook precies wat je krijgt. De Sit & Joy Lounge of Sit & Joy Clio dienen om zalig in weg te zakken en zijn in verschillende kleuren te verkrijgen. Naast deze twee modellen heeft Sit & Joy ook verschillende andere zitzak stoelen zonder armleuningen. De Sit & Joy Balina bijvoorbeeld haal je al in huis voor amper 60 euro. Een leuk extraatje bij de zitzak stoelen van Sit & Joy is de focus van het merk op ergonomie. De zitzakken tonen niet enkel comfort, ze zijn ook effectief goed voor het lichaam. Ze bieden steun waar nodig en laten lekker doorhangen waar het kan.

Sit & Joy Balina zitzak

Gevormde zitzakken

Wil je een originele toets aan je leefruimte geven, dan zul je zeker gecharmeerd zijn van de zitzakken in de vorm van een banaan of voetbal, bronzen zitzakken of leuke motieven van Sit & Joy. Een rode banaan bijvoorbeeld of bronzen druppel zijn echte pareltjes. Een uitgebreid gamma op webwinkel FashionForHome.nl maakt het bijzonder moeilijk om te kiezen tussen al dat fraais.

Sit & Joy Pear zitzak


Mis het volgende artikel niet! Abonneer je gratis via RSS of e-mail.Reageer op "Zitzakken Sit & Joy – een uitgebreid gamma"